Partidul „ȘOR” continuă să boicoteze ședințele Parlamentului

Partidul „ȘOR” continuă să boicoteze ședințele Parlamentului

Fracțiunea Partidului „ȘOR” va boicota, în semn de protest, și ședința Parlamentului stabilită pentru astăzi. Anunțul a fost făcut de deputatul Ilan Șor, pe pagina sa de Facebook.

„Motivele pentru care continuăm boicotul sunt evidente și pertinente. Din păcate, Parlamentul a fost acaparat de gruparea PAS, care acționează doar în interes propriu și în detrimentul Republicii Moldova și cetățenilor ei”, se arată în postarea publicată de Ilan Șor.

Totodată, președintele Partidului „ȘOR” susține că deputații formațiunii vor continua să lupte pentru respectarea drepturilor cetățenilor de a avea un trai decent, prin intermediul protestelor.

„Împreună cu colegii din Partidul „ȘOR”, vom face tot ce ne stă în putință pentru a demonta regimul criminal de la putere. Vom continua lupta, până când vor fi organizate alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate. Doar astfel putem scăpa de sărăcie și obține șansa de a avea un trai decent”, a accentuat Ilan Șor.

La ora 10:00, când va începe ședința Parlamentului, deputații Partidului „ȘOR”, împreună cu membrii și simpatizanții formațiunii, dar și cu alți oameni nemulțumiți de actuala guvernare, vor protesta în fața legislativului, acolo unde a fost amenajat „Orășelul Schimbării” și unde sute de oameni protestează non-stop. Cu o oră mai devreme, protestatarii se vor afla la Președinție, unde vor scanda lozinci împotriva Maiei Sandu, pe care o acuză de provocarea tuturor crizelor din țară.

Share