Ilan Șor cheamă tinerii la proteste: PAS a îngropat vremurile bune, nu trebuie să îi lăsăm să vă distrugă viitorul!

Ilan Șor cheamă tinerii la proteste: PAS a îngropat vremurile bune, nu trebuie să îi lăsăm să vă distrugă viitorul!

„PAS a călcat în picioare vremurile bune și nu trebuie să îi lăsăm să distrugă viitorul Republicii Moldova.” Este îndemnul liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, pentru tineri, ca să iasă duminică, 2 octombrie, la protestul național de la Președinție.

Într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor, a reiterat că vrea să aducă Europa acasă, în Moldova, doar că pentru asta cetățenii, în special tinerii, trebuie să se unească și să lupte pentru un viitor prosper.

„Dragi tineri, PAS a călcat în picioare viitorul acestei țări! V-au promis educație de calitate, dar v-au închis universitățile, v-au promis un trai decent, dar au scumpit creditele și au distrus programul „Prima Casă”, v-au promis salarii și locuri de muncă decente, dar vă alungă în fiecare zi din țară. Cei din PAS și-au cumpărat case în Europa, dar eu vreau să aduc Europa acasă, în Moldova! Vreau să trăiți ca în Germania sau Elveția, însă aici, în Moldova. Ei spun că au învățat la Harvard, dar eu vreau să fac în Moldova universități la fel de bune că în occident! Putem face asta împreună!”, a menționat Ilan Șor.

De asemenea, Ilan Șor susține că actuala guvernare a provocat prea multe dezastre și nu trebuie lăsată ca să distrugă viitorul țării.

„PAS a îngropat vremurile bune, nu trebuie să îi lăsăm să vă distrugă viitorul! Dragi tineri, țara are nevoie de voi. Voi sunteți viitorul, iar PAS e trecutul. Împreună putem deveni o forță, de aceea vă aștept duminică, 2 octombrie, ora 15:00, în fața Președinției, pentru a le transmite acestor impostori mesajul nostru: Jos PAS, Jos Maia Sandu! Alegeri anticipate!”, conchis Ilan Șor.

Share