Gestul necugetat al unei tinere mame era să o coste viaţa! A căzut de la etajul șase încercînd să-și salveze copiii

Gestul necugetat al unei tinere mame era să o coste viaţa! A căzut de la etajul șase încercînd să-și salveze copiii

Ieri, salvatorii au fost alertați pe strada Alexandru Boico numărul 3 din Ungheni, pentru o intervenție de deblocare a doi micuți, care au rămas singuri în casă. Apelul la 901 a fost înregistrat la ora 12:44 minute. Din informațiile operative se cunoaște că o femeie de 26 ani, mama a doi copii, a ieșit pe coridorul comun de la etajul șapte al unui bloc, să întindă rufe. Între timp, ușa apartamentului s-a blocat, cheile au rămas în locuință, iar în interior erau fără supraveghere doi băieți, de doi și un an.

Femeia a încercat singură, fără să solicite ajutor, să treacă de la fereastra balconului comun din hol către fereastra apartamentului său. În consecință, a alunecat și căzut pe acoperișul intrării de la etajul unu și și-a fracturat un picior. A strigat după un vecin, care a alertat serviciile de urgență. Salvatorii veniți la fața locului au deblocat ușa apartamentului, asigurîndu-se că micuții sînt în afara pericolului.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale roagă repetat părinții să dea dovadă de grijă maximă, pentru a evita astfel de cazuri și pentru nu pune în pericol viața copiilor.

Maria Roşca

Share