„Doi ani în urmă alegerile erau organizate de Alina Russu. De astăzi, alegerile…”. Un deputat PAS sugerează cine va fi conducerea CEC?!

„Doi ani în urmă alegerile erau organizate de Alina Russu. De astăzi, alegerile…”. Un deputat PAS sugerează cine va fi conducerea CEC?!

„De azi Comisia Electorală Centrală are conducere nouă. Parlamentul a numit cinci noi membri ai CEC: Alexandru Berlinschii, Angelica Caraman, Sergiu Gurduza, Ludmila Lupașco și Alexandru Musteața. Anterior, Pavel Postica președinta Maia Sandu l-a desemnat pe Pavel Postica în calitate de membru CEC”, susține deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, informează OFICIAL. 

Tot el soune că are deplină încredere în acești oameni. „I-am văzut nu o singură dată ieșind în apărarea democrației. Și-au demonstrat nu o dată loialitatea față de ideea libertății. Au muncit ani la rând ca să apere dreptul fiecăruia din noi de a ne alege guvernanții. Încrederea în instituțiile democratice este elementul central al unei democrații, iar alegerile libere și corecte sunt începutul acestei încrederi. Dacă oamenii nu vor avea încredere că au avut loc alegeri libere și corecte, ei nu vor avea încredere în parlamentul rezultat din aceste alegeri, în guvernul numit de acel parlament, și tot așa mai departe”, notează Alaiba, pe facebook.

La fel, parlamentarul a ținut să adauge: „Și totuși, cât de departe am ajuns în doar doi ani, oameni buni. Doi ani în urmă alegerile erau organizate de Alina Russu. De astăzi alegerile vor fi organizate de oameni ca Pavel Postica”.

 

Doina Secrieru

Share