Liderul PACE – în vizită la București: Suntem încrezători că vom realiza proiecte inedite pentru societate

Liderul PACE – în vizită la București: Suntem încrezători că vom realiza proiecte inedite pentru societate

Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a efectuat o vizită la București, împreună cu vicepreședintele partidului pe domeniul Artei și Culturii, Lenuța Burghilă, informează OFICIAL.

„Ambii am avut o întrevedere cu președintele Camerei de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) Tudor Afanasov”, notează Cavcaliuc, pe o rețea socială.

În cadrul discuției, liderul a declarat că PACE este gata să ofere și să elaboreze politici și programe, cu oportunități de afaceri pentru atragerea investitorilor străini în țara noastră și crearea unui mediu de siguranța înalt al mediului de afaceri.

„Președintele (CCECRR), Tudor Afanasov, a declarat că susține apariția pe eşichierul politic din R. Moldova a Partidului PACE, care pune accentul pe dezvoltarea, prosperarea țării, păstrarea și promovarea valorilor primite de la strămoși”, relatează liderul PACE.

În aceiași ordine de idei, Tudor Afanasov, pentru a susține PACE în activitatea sa, a confirmat că asociația Camerei de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) oferă 20 de locuri de muncă pentru tinerii specialiști din R. Moldova în domeniul IT, care vor putea fi angajați într-o companie IT din Polonia, desfășurând activitatea în Republica Moldova (online).

„Este un prim pas prin care facem acțiuni concrete, de a crea locuri de muncă tinerilor și împreună să Construim Europa Acasă. Partidul PACE solicită tinerilor interesați să se adreseze la sediul PACE pentru detalii și angajare. (str. A. Șciusev 80 A, mun. Chișinău)”, mai scrie Gheorghe Cavcaliuc.

Tot în cadrul vizitei, în semn de mulțumire și apreciere, pentru promovarea artei și culturii, liderul PACE spune că a oferit în dar președintelui (CCECRR) Tudor Afanasov – cartea maestrului Eugen Doga.

„Este un prim pas important de colaborarea între PACE și Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) cu care suntem încrezători că vom realiza proiecte inedite pentru societate”, a conchis șefia PACE.

152993214_1042730742916055_742121584541907025_o

153417626_1042730739582722_3405889907507480798_o

Doina Secrieru

Share