Panică la AC Milan. Cât ar putea lipsi Zlatan Ibrahimovic, din cauza accidentării suferite la Napoli

Panică la AC Milan. Cât ar putea lipsi Zlatan Ibrahimovic, din cauza accidentării suferite la Napoli

Zlatan Ibrahimovic a făcut un nou meci mare pentru AC Milan, cu Napoli, încheiat 3-1. Suedezul a marcat de două ori, însă a fost nevoit să părăsească gazonul în minutul 79.

Ibrahimovic a acuzat o durere la nivelul piciorului stâng, după o centrare trimisă în careul advers, dar a continuat să joace, pentru a asigura marcajul la un corner al lui Napoli. La câteva zeci de secunde de la acel moment, Zlatan s-a întins pe gazon și nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Lorenzo Colombo.

Luni dimineață, Zlatan Ibrahimovic, dar și colegul Alexis Saelemaekers, au fost programați la un control medical, pentru a identifica cu adevărat problemele medicale, iar verdictul în cazul suedezului nu pare deloc încurajator pentru AC Milan, relatează Digisport.ro.

Conform italienilor de la Sky, Ibrahimovic ar putea avea nevoie de o perioadă de recuperare de trei sau patru săptămâni, din cauza accidentării musculare de la piciorul stâng.

Dacă preconizările sursei citate anterior se vor adeveri, Zlatan Ibrahimovic, golgheterul din Serie A, va rata următoarele șase partide ale lui AC Milan, trei de campionat și trei din grupa de Europa League, și ar putea reveni la jumătatea lunii decembrie, cu Genoa.

Doina Secrieru

Share