(FOTO) A fost inaugurată Expoziția „MOLDAGROTEH” și „FARMER”

(FOTO) A fost inaugurată Expoziția „MOLDAGROTEH” și „FARMER”

În perioada 14 – 17 octombrie curent, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), participă în cadrul săptămânii agro-industriale la Expoziția internațională specializată „MOLDAGROTEH” (autumn), ediția a XXXVIII-a și FARMER ediția a XXIII-a. În acest an, evenimentul se desfășoară pe teritoriul „Institutului de Fitotehnie” din Porumbeni, într-un format nou, transmite OFICIAL.

La inaugurarea oficială a evenimentului, au participat reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, reprezentanți ai mediului academic, dar și producători/furnizori de echipamente și materiale pentru agricultură.

De menționat că, AIPA participă și în această ediție cu un stand informativ, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, la care vizitatorii pot primi informații privind condițiile de subvenționare, criteriile de eligibilitate, măsurile de sprijin aferente Regulamentelor de acordare a subvențiilor atât post-investiționale precum și în avans.

Evenimentul organizat de CIE „Moldexpo” întrunește peste 50 de companii din Republica Moldova, România și Ucraina, unde vor fi expuse maşini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial, produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri.

2 4 5

Cristina Pendea

Share