Veaceslav Frunze: Ne-am adaptat situației de criză fără a afecta în vreun fel furnizarea serviciilor de navigație aeriană

Veaceslav Frunze: Ne-am adaptat situației de criză fără a afecta în vreun fel furnizarea serviciilor de navigație aeriană

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, administratorul interimar al Î.S. „MOLDATSA”, Veaceslav Frunze, a vorbit despre ce au însemnat pentru instituție aceste trei luni în care practic nu s-au efectuat zboruri, care sunt pierderile înregistrate în această perioadă, ce priorități au pentru perioada imediat următoare, dar și alte aspecte importante.

Totodată, Veaceslav Frunze a vorbit cât de pregatită este “MOLDATSA” de reluarea zborurilor. „Ne-am adaptat situației de criză fără a afecta în vreun fel furnizarea serviciilor de navigație aeriană și calitatea acestora. Am fost, suntem și vom fi pregătiți tot timpul ca să asigurăm nivelul necesar de siguranță a zborurilor cu maximă responsabilitate si profesionalism. Indiferent de provocările care apar în activitatea întreprinderii “MOLDATSA”, noi vom continua să prestăm servicii de navigație aeriană fără nicio abatere de la standardele de siguranță. Dacă întrebarea Dvs se referă și la cât de pregătit este colectivul nostru ca să-și reia activitatea în regim obișnuit, vă pot spune că întreprinderea noastră respectă cu strictețe toate măsurile impuse pentru protejarea sănătății publice și prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19, prin urmare – colegii noștri se pot simți în siguranță”, a spus Veaceslav Frunze.

Prin urmare, administratorul interimar al Î.S. „MOLDATSA” a adăugat: „Urmărim îndeaproape toate deciziile la nivel internațional și avem abilitatea de a ne racorda operativ tuturor regulilor și recomandărilor care apar în această perioadă, sper – deja – post-pandemică”.

Mihaela Rotari

Share