Pavel Filip: Cei care sunt astăzi la guvernare sunt buni de opoziție

Pavel Filip: Cei care sunt astăzi la guvernare sunt buni de opoziție

„Erau mulți dintre cei care cântau prohodul Partidului Democrat, erau mulți dintre cei care spuneau că Partidul Democrat este despre un singur om. Cetățenii sunt mult mai raționali, ei au demonstrat prin vot, la 20 octombrie”. Aceasta a declarat președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, astăzi, la întâlnirea cu primarii democrați din țară, informează OFICIAL.

„PD-ul a trecut în opoziție, dar vreau să vă asigur că lucrul acesta nu este pe mult timp, pentru că noi știm a guverna foarte bine. În schimb, cei care sunt astăzi la guvernare sunt buni de opoziție, pentru că ei se comportă, astăzi, exact așa cum se comportau când ieșeau la proteste”, a mai adăugat Filip.

În același timp, liderul democraților a susținut: „Ei nu pot guverna, nu au capacități. Moldova nu a avut un guvern mai incompetent, decât acesta de acum. Ei privesc lucrurile diferit, ei se bazează pe răzbunare”.

De menționat că, 192 de primari ai Partidului Democrat din Moldova au fost aleși din primul tur la alegerile locale generale din 20 octombrie curent.

Mihaela Conovali

Share